В Україні заборонили рекламу азартних ігор через підступну залежність

В Україні заборонили рекламу азартних ігор через підступну залежність

В Україні заборонили рекламу азартних ігор та букмекерських контор. Кабінет міністрів вніс відповідні зміни до законодавства. Про це свідчить урядова постанова №583.

Йдеться про внесення деяких доповнень до постанови №566 “Деякі питання протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі Інтернет”. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Апостроф».

“Внести зміни до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 17 травня 2024 року № 566… доповнивши підпункт 1 після слів “порядок обмеження” словами “всіх форм”, а після слів “шляхом обмеження” – словами, “а саме заборони”, – зазначається у документі.

Раніше ця постанова від 17 травня передбачала порядок обмеження реклами азартних ігор та решти назв, під якими відбуваються азартні ігри, зокрема з використанням електронних комунікацій, символіки Збройних сил та поширення контекстної інформації.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нинішня заборона буде діяти до набуття законної сили законопроєкту про боротьбу з ігровою залежністю, який нині перебуває на розгляді у парламенті.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *