В Україну заходить японська JCB Payment System

Національний банк узгодив умови та порядок діяльності в Україні японської міжнародної карткової платіжної системи JCB Payment System.

За даними НБУ, японська JCB Payment System надаватиме в Україні послуги еквайрингу, видачі готівки та оплати товарів і послуг за платіжними картками системи.

JCB Payment System стала п’ятою в Україні міжнародною картковою платіжною системою, платіжною організацією якої є нерезидент.

Це найбільша платіжна система Японії та одна із семи провідних платіжних систем світу. Вона посідає третє місце серед усіх карткових платіжних систем за кількістю точок приймання карток.

Захід JCB Payment System розширить можливості отримання послуг на платіжному ринку України. Також це сприятиме налагодженню тісніших відносин між Україною та Японією.

JCB Payment System – одна з провідних міжнародних платіжних систем, заснована в Японії у 1961 році. У 1981 році JCB стала першою платіжною системою Азії, яка вийшла на міжнародний ринок.

На сьогодні в Україні працюють міжнародні карткові платіжні системи American Express, MasterCard і Visa (США), та китайська UnionPay.

Раніше Нацбанк визначив перелік системно важливих, соціально важливих та важливих платіжних систем в Україні.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *