Верховна Рада прийняла закон для впровадження механізмів превентивної реструктуризації

Верховна Рада прийняла закон для впровадження механізмів превентивної реструктуризації

19 вересня, Верховна Рада ухвалили у другому читанні законопроєкт про внесення змін до Кодексу України з процедур банкрутства та інших законодавчих актів України щодо імплементації Директиви Європейського парламенту та Ради Європейського Союзу 2019/1023 та запровадження процедур превентивної реструктуризації (реєстр №10143). Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

За ухвалення закону проголосували 272 народних депутата. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «PRAVO».

Метою законопроєкту 10143 є вдосконалення законодавства України з урахуванням основних принципів Директиви Європейського Союзу 2019/1023 про рамки превентивної реструктуризації, про списання боргу та дискваліфікацію, про заходи для підвищення ефективності процедур, пов’язаних із реструктуризацією, неплатоспроможністю та списанням боргу.

Проєктом Закону пропонується внести зміни до Кодексу України з процедур банкрутства, Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Законів України «Про виконавче провадження», «Про судовий збір», «Про банки і банківську діяльність», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», «Про ринки капіталу та організовані товарні ринки», «Про страхування», статті 34 Закону України «Про виконавче провадження», «Про фінансову реструктуризацію».

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *