Від яких країн залежить відродження економіки України

Українська економіка перебуває на порозі масштабної модернізації, яка форсуватиметься традиційними партнерами Києва та транснаціональним капіталом.

Однією з основних передумов формування нової моделі економіки України стане руйнація існуючої олігархічної системи.

Відомий український економіст Олександр Гончаров на своїй сторінці у Facebook стверджує, що «до кінця цього 2020 року черговий транш кредиту від МВФ ми не отримаємо, а в наступному 2021році очікується лише 1,4 млрд доларів надходжень до України в рамках програми з Фондом. Зате обсяг промислового виробництва в Україні скоротився в жовтні 2020 року відразу на 5%!

І вже в 2021 році доведеться починати з деолігархізації: або Президенту, або транснаціональним корпораціям. Адже всім вже зрозуміло, що Америка і Китай є і будуть в Україні. Це сьогодні опорні країни для модернізації нашої економічної моделі і трансформації українських ринків.

До речі, ще в 2017 році Джозеф Байден під час візиту до Києва підкреслював, що саме українці повинні контролювати владу і вимагати від неї відповідальності, а Кабмін і Верховна Рада повинні проводити реформи, боротися з корупцією і тільки тоді «американський народ буде підтримувати вас», резюмував Дж. Байден.

Історичний час українських олігархів безповоротно йде в небуття. Для деолігархізації залишилося лише два сценарії: перший – це силове знищення монопольно-олігархічного устрою; другий – знищення через транснаціональні корпорації (це непряма «окупація»). Найімовірніше, американці і китайці будуть вирощувати нову еліту, а стару просто маргіналізують».

Нагадаємо, що МВФ в цьому році вимагав від українських законодавців прийняття комплексу законодавчих актів, які передбачають посилення зовнішнього впливу на фінансово-банківську систему та запуск ринку сільськогосподарських земель.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *