Відеоогляд практики ВС від Ростислава Кравця, що опублікована з 19 лютого по 25 березня 2022 року

Поки доступ до реєстру судових рішень обмежений в огляд увійшли ті рішення, які надійшли через електронний суд та містились у реєстрі на день закриття до нього доступу з початком війни. Велика палата за цей час прийняла декілька рішень, але як суд апеляційної інстанції стосовно дисциплінарних проваджень щодо суддів, як суд касаційної інстанції за цей період повні тексти відсутні. Звичайно з нетерпінням чекаємо їх останній шедевр в інтересах, на мій погляд, російської фінансової структури.

В огляд увійшли декілька рішень щодо скасування наказів про відсторонення осіб без щеплення, які демонструють значно вищий рівень фахової підготовки та застосування норм права й практики ЄСПЛ судами першої інстанції ніж головую Касаційного цивільного суду у складі Верховного суду (без України) Борисом Гулько, на мій погляд, який намагається своїм вільним викладенням власної думки без законодавчого обгрунтування, узгодження цієї думки з іншими суддями Верховного суду (без України), впливати на судові рішення і втручатись у правосуддя.

Також увійшли огляд актуальної судової практики об’єднаної палати ВС-ККС за 2021 рік, зведений огляд практики ЄСПЛ за 2021 рік, огляд правових позицій ВС-КГС щодо застосування положень Кодексу України з процедур банкрутства (жовтень – грудень 2021 року), судова практика ВС-КГС стосовно визнання недійсними правочинів боржника, щодо якого відкрито провадження у справі про банкрутство (станом на лютий 2022 року) та багато іншого.

Читаємо і робимо все до наближення перемоги над російсько-фашистськими загарбниками.

Бажаєте бути в курсі важливих змін в законодавстві України? Підписуйтесь на канал і запрошуйте друзів:

https://bit.ly/2G12dHy

??✌️Важлива та перевірена інформація від адвоката ⤵️

➡️ Підписатись https://t.me/+Ug5cImH9DexxvTtU

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *