Відповідь ЗСУ на питання про кількість залишених ракет у росіі

Відповідь ЗСУ на питання про кількість залишених ракет у росіі

Окупанти змінили тактику масованих атак з повітря. Російський військово-промисловий комплекс може виробляти приблизно 40 ракет різних типів на місяць. На сьогодні у країни-агресорки залишається близько 15% ракет від тої кількості, які були на початку повномасштабного вторгнення.

Про це проінформував військовий експерт, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман в ефірі інформаційного телемарафону. Він каже, що окупанти змінили тактику масованих атак з повітря. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «TCH».

Відповідь ЗСУ на питання про кількість залишених ракет у росіі

Фото: Повітряні сили ЗСУ

“Удари з повітря мають трохи інший вигляд. Раніше це були масовані атаки і вони випускали ледь не до 100 ракет “Калібрів”, “Іскандерів”, Х-555. Зараз кількість їхніх ракет зменшується. Там залишилося близько 15 відсотків ракет, які були на початок повномасштабного вторгнення і можливість виробляти таких ракет всіх видів – це приблизно 40 ракет на місяць”, – сказав він.

Гетьман стверджує, що російські війська можуть атакувати прикордонні області на відстань не більше 200 кілометрів переробленими зенітними ракетами С-300 і різними видами плануючих бомб, які скидають із літаків.
“Перероблених ракет С-300 і цих авіабомб у них залишилося декілька тисяч. Вони можуть використовувати їх у прикордонних і прифронтових областях. Нам важко збивати плануючи бомби і ракети С-300, але ми можемо нищити місця, звідки вони запускаються”, – продовжив Гетман.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Саме за допомогою БПЛА російські війська намагаються перевірити щільність нашої протиракетної оборони. Залишається невідомо, скільки в росіян залишилося “Шахедів”, думку експерта – декілька сотень.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *