Військові зможуть оновити статус служби через додаток Армія+

Військові зможуть оновити статус служби через додаток Армія+

Застосунок Армія+ отримав важливе для захисників оновлення — функцію виправлення даних про військову службу. При цьому генерується номер заявки, щоб далі можна було  уточнити статус оновлення даних.

Із запуском Армія+ певна частина військовослужбовців зіткнулася із тим, що інформація про їхню службу не відображається у застосунку. Частіше за все, це траплялося через те, що оператори ТЦК та СП не оцифрували дані про актуальний статус обліку громадянина. Для виправлення даних користувачеві необхідно було встановити застосунок Резерв+, і через нього надіслати запит. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Міністерство оборони України».

«Лише за перші чотири тижні релізу дані про свою службу актуалізували понад 60 тисяч військових, зокрема через Резерв+. Це було незручно, вимагало встановити ще один застосунок та не давало військовому зворотного зв’язку про свою заявку на оновлення даних. Тому розробили функціонал, який дозволяє оновити інформацію про свою службу через Армія+ у кілька кліків та отримати номер заявки, щоб далі уточнити по ній статус», — зазначила заступниця міністра оборони України з питань цифровізації Катерина Черногоренко.

Військові зможуть оновити статус служби через додаток Армія+

Що треба зробити для оновлення статусу в Армія+:

  • Завантажте/оновіть застосунок і авторизуйтеся;

  • Якщо інформація в реєстрі відсутня, на екрані з’явиться повідомлення «Ми не знайшли даних про вашу військову службу», тоді натисніть «Я точно чинний військовий»;

  • Заповніть форму, вкажіть необхідні дані та надішліть;

  • Отримайте номер заявки, завдяки якому ви зможете відстежувати її статус, і очікуйте сповіщення про результат.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Загалом за півтора місяця роботи в Армія+ авторизувалося понад 270 тисяч військовослужбовців. Застосунок  впровадили 1 тисяча військових частин, а також було подано 7 тисяч електронних рапортів, що мають юридичний статус паперового.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *