Visa збільшила ліміт для безконтактних платежів без PIN-коду

Компанія Visa оголосила про підвищення ліміту до 1,5 тис. грн для безконтактних транзакцій без введення PIN-коду, що на 50% вище за попередній.

«13 квітня Visa оголосила про збільшення лімітів для безконтактних транзакцій, при проведенні яких не потрібна автентифікація власника картки. Для України цей ліміт збільшений до 1500 гривень», – повідомляє пресслужба компанії.

Там вважають, що цей крок дозволить покупцям оплачувати великі покупки, що зробить щоденні безконтактні платежі більш зручними для користувачів України.

Новий платіжний ліміт Visa без використання PIN-коду на 50% вищий за попередній, який компанія встановила в березні минулого року на рівні 1000 грн.

Безконтактна технологія забезпечує безпечний, найшвидший, зручний і надійний спосіб оплати як для покупців, так і для продавців, дозволяючи здійснювати платежі в один дотик.

Під час безконтактних оплат смартфоном і смарт-годинниками з цифровими картами Visa введення PIN-коду не вимагається для транзакцій на будь-яку суму.

В безконтактних картах використовується такий самий динамічний захист EMV® Chip, що й в контактному чіпі. При кожній транзакції генерується унікальний одноразовий код, який гарантує, що навіть у разі крадіжки даних карти інформація не може бути використана для створення підроблених карт. Дана технологія забезпечує найшвидший, найзручніший і найнадійніший спосіб оплати як для покупців, так і для продавців. Збільшення ліміту на проведення безконтактних операцій без введення ПІН-коду значно поліпшить споживчий досвід.

«У безконтактних платежах споживачі насамперед цінують швидкість, зручність і простоту. Понад 52% транзакцій в Україні вже відбуваються з використанням безконтактних платіжних інструментів, і останнім часом затребуваність безконтактних платежів зросла. Ми в Visa незмінно прихильні до впровадження платіжних інновацій в країні і пропонуємо споживачам і продавцям кращі способи оплати. Ми віримо, що збільшення лімітів за безконтактними платежами сприятиме подальшому зростанню і популяризації безпечної безконтактної платіжної технології Visa в Україні», – зазначила старший віце-президент Visa в країнах СНД і Південно-Східної Європи Віра Платонова.

Наступним кроком компанії стане тісна співпраця з представниками роздрібної торгівлі та банками для реалізації необхідних технічних змін у точках продажів.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *