Внаслідок землетрусу в Японії загинуло 48 людей

Внаслідок землетрусу в Японії загинуло 48 людей

Внаслідок потужного землетрусу у Японії загинуло принаймні 48 людей. Пошукові роботи тривають, рятувальники намагаються дістатися до відрізаних завалами районів, де під уламками могли опинитися багато людей.

У Сузу, прибережному містечку з трохи більше ніж 5000 домогосподарствами поблизу епіцентру землетрусу, за словами мера міста, могло бути зруйновано 90% будинків. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Голос Америки».

Внаслідок землетрусу в Японії загинуло 48 людей

Магнітуда найсильнішого із підземних поштовхів склала, за попередніми даними, 7,6 бала за шкалою Ріхтера. Для всього західного узбережжя Японії влада оголосила загрозу цунамі.

Президент США Джо Байден повідомив, що Вашингтон готовий надавати Токіо допомогу у подоланні наслідків стихії.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“Ми з Джилл молимося за народ Японії, який постраждав від жахливого землетрусу, – йдеться у заяві на сайті Білого дому. – Моя адміністрація підтримує контакти з японськими посадовцями, і Сполучені Штати готові надати будь-яку необхідну допомогу японському народу. Сполучені Штати та Японія, як близькі союзники, мають глибоку дружбу, яка об’єднує наших людей. Наші думки – із японським народом у цей важкий час”.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *