Володимир Зеленський анонсував укладання нових безпекових угод

Володимир Зеленський анонсував укладання нових безпекових угод

Президент України Володимир Зеленський анонсував підписання нових безпекових угод. Про це він сказав в опублікованому у Facebook відеозверненні, повідомляє “Європейська правда”.

Зеленський нагадав, що цього минулого тижня були підписані безпекові угоди з Польщею, Люксембургом та Румунією. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Капітал».

“Зараз команда працює над новими документами. Будуть угоди з Чехією, Словенією, а також після зустрічі з прем’єром Ірландії (Саймоном Гаррісом – Ред.) прийняли рішення теж готувати угоду”, – зазначив президент.

Він також нагадав про договір Ukraine Compact, який був схвалений на саміті НАТО у Вашингтоні.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“Це все про зброю для наших воїнів, про роботу оборонних компаній в Україні та з Україною, про підтримку нашого відновлення – усе максимально конкретно та справді підтримує наш захист життя”, – додав Зеленський.

Нагадаємо, загалом Україна підписала вже 23 двосторонні безпекові угоди: із Великою Британією, Німеччиною, Францією, Данією, Канадою, Італією, Нідерландами, Фінляндією, Латвією, Іспанією, Бельгією, Португалією, Швецією, Ісландією, Норвегією, Японією, США, ЄС, Естонією, Литвою, Польщею, Люксембургом та Румунією.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *