Ворог вдарил по автобазі у Херсоні і житлових будинках на Харківщині: ситуації в областях

Ворог вдарил по автобазі у Херсоні і житлових будинках на Харківщині: ситуації в областях

Війська російської федерації протягом дня 31 жовтня нанесли кілька ударів по різних областях України, завдаючи серйозної шкоди мирному населенню та інфраструктурі.

Сьогодні зранку ворог вчергове обстріляв Херсонську область. Один із ворожих снарядів влучив прямо в автомобіль, що рухався дорогою. Водій загинув на місці, повідомили у МВС. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Delo».

Пізніше ворог ударив по передмістю Херсона. Виникла пожежа в житловому будинку, яку ліквідували вогнеборці.

Ворог вдарил по автобазі у Херсоні і житлових будинках на Харківщині: ситуації в областях

Очільник області Олександр Прокудін додав, що внаслідок ракетного удару по автобазі у Херсоні вщент було знищено складські приміщення, пошкоджено щонайменше півдесятка транспортних засобів. Постраждали двоє працівників. У 34-річного водія – поранення ніг, а у двірника, 58 років, травмована голова. Зараз потерпілі знаходяться у лікарні.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

У Дніпропетровській області під ворожий удар потрапили три громади Нікопольщини: Марганецька, Покровська та Червоногригорівська. Бив агресор і по самому Нікополю, повідомили в ОДА . Загалом ворог здійснив 4 артилерійські обстріли та 2 атаки дронами-камікадзе.

Згідно з повідомленням, було пошкоджений інфраструктурний об’єкт. Інформація щодо збитків, завданих російською армією, ще уточнюється.

На Харківщині близько 12:30 російські війська здійснили черговий обстріл приватного сектора Вовчанська, повідомили у МВС. Унаслідок влучання снарядів загорівся житловий будинок.

Близько 13:40 окупанти з РСЗВ обстріляли с. Кучерівка Купʼянського району, повідомили в Офісі Генпрокурора. Сталося загоряння житлового будинку.

Також російські військовослужбовці завдали удар ФАБ-250 по с. Курилівка Купʼянського району. Пошкоджено багатоквартирний будинок, приватні домоволодіння та господарчі споруди.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *