ВРП оголошує про початок прийому документів від кандидатів для обрання членів ВРП З’їздом представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ

Відповідно до статті 13 Закону України «Про Вищу раду правосуддя» Вища рада правосуддя рішенням від 31 серпня 2021 року № 1922/0/15-21 визначила час і місце проведення З’їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ, до порядку денного якого включено питання обрання членів Вищої ради правосуддя.

Дата проведення з’їзду – 10 грудня 2021 року.

Місце проведення з’їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ – м. Харків, вул. Пушкінська, 70.

Початок роботи з’їзду – о 10:00.

Згідно з вимогами статей 8, 9, 13 Закону України «Про Вищу раду правосуддя» секретаріат Вищої ради правосуддя оголошує про початок прийому документів від кандидатів для обрання членів Вищої ради правосуддя З’їздом представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ.

Дата завершення прийому документів – 24:00 9 листопада 2021 року.

Переліки з інформацією про кандидатів для обрання на посади членів Вищої ради правосуддя в порядку надходження заяв та інших документів від кандидатів розміщуватимуться в розділі «Кандидати до складу ВРП».

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *