Вже 70 військовослужбовців Нацгвардії повернулися додому після полону на ЧАЕС

Вже 70 військовослужбовців Нацгвардії повернулися додому після полону на ЧАЕС

У результаті проведення обмінів вдалося повернути додому 70 військовослужбовців Національної гвардії України, які потрапили в полон на Чорнобильській АЕС, повідомив командувач Нацгвардії Олександр Півненко.

“За цей час за результатами проведених обмінів уже вдалося повернути 70 військовослужбовців Національної гвардії, які потрапили в полон на ЧАЕС. Ця робота триває і триватиме, допоки всі наші захисники й захисниці не будуть вдома”, – написав Півненко у своєму телеграм-каналі. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Інтерфакс-Україна».
Командувач Нацгвардії повідомив, що провів у вівторок зустріч із сім’ями військовослужбовців військової частини 3041, які забезпечували охорону ЧАЕС і потрапили в російський полон.

Вже 70 військовослужбовців Нацгвардії повернулися додому після полону на ЧАЕС

“Укотре обговорили питання, які стосуються безпосередньо процесу обміну, механізмів доступу до інформації про військовополонених. Основна робота тут, звичайно, структур та органів, які займаються цим на рівні держави”, – зазначив Півненко.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Він наголосив, що для допомоги звільненим із полону важливо вирішити питання лікування та реабілітації, а також фінансові, соціальні, документальні аспекти, які потребують взаємодії відповідних командирів і посадових осіб.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *