З'явилося пояснення щодо втечі "кадирівців" з кордону рф

З’явилося пояснення щодо втечі “кадирівців” з кордону рф

Командир спецназу “Ахмат” Апті Алаудінов заявив, що його підрозділи все ще перебувають на російсько-українському кордоні.

Так він відповів на звинувачення в тому, що кадирівські батальйони кинули свої позиції відразу після початку прориву. “Усі наші підрозділи, які перебували на кордоні, досі перебувають на своїх позиціях”, – запевняє він у відеозверненні. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «УНІАН».

За словами Алаудінова, прорив кордону стався далеко від їхніх опорних пунктів, а вже потім “противник безпосередньо підскочив технікою” і розбив пункти пропуску. Командир “Ахмата” визнав, що росія більше не контролює кілька населених пунктів. При цьому він запевняє, що “нічого критичного і трагічного не сталося”.

“Противник максимально намагається просуватися. Нарощує всі свої сили, які він звільнив від білоруського кордону і все кинув сюди”, – додав він.

З'явилося пояснення щодо втечі "кадирівців" з кордону рф

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Бої в Курській області

Раніше російський проєкт ВЧК-ОГПУ повідомив, що кордон охороняли строковики і бійці “Ахмата”. За їхніми даними, останні розбіглися після перших же ударів, пропустивши війська на територію росії. Тільки в одному районі постраждали щонайменше 15 “кадирівців”.

Того ж дня Алаудінов заявив, що “Ахмат” не може “перебувати на ділянці в 400 км кордону” російської федерації.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *