За недобросовісне поводження з тваринами у Італії загрожує втрата прав водіння

За недобросовісне поводження з тваринами у Італії загрожує втрата прав водіння

Як відомо, ми відповідаємо за тих, кого приручили. Отже, не можемо залишати вихованців у небезпеці. Тому в Італії тих, хто викине домашню тварину на дорозі, планують позбавляти водійських прав.

З такою ініціативою виступив міністр інфраструктури та транспорту Італії, віце-прем’єр Маттео Сальвіні, Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

Образники тварин ризикують повністю втратити права водія або зіткнутися з призупиненням їх дії. В останньому випадку для відновлення документа доведеться наново складати іспит, аби повернути собі право на водіння.

Пропозицію вже позитивно оцінили зоозахисники. Наразі міністр збирається внести свою ідею на обговорення до парламенту. Якщо депутати ухвалять позитивне рішення, то нові правила можуть набути чинності у серпні наступного року.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Раніше в Іспанії ухвалили закон, який захищає права та благополуччя тварин. Тепер у випадку, якщо людина піддасть тварину жорстокому поводженню, вона ризикує опинитися у в’язниці на строк до 3 років.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *