Законопроєкти про підвищення податків для оборони України отримали критику від Мар’яни Безуглої

Законопроєкти про підвищення податків для оборони України отримали критику від Мар’яни Безуглої

Нардепка Мар’яна Безугла розкритикувала законопроєкти щодо підвищення податків для фінансування Сил оборони України. Про це вона повідомляє в Telegram.

“Але абсурд ситуації з плануванням полягає в тому, що ніхто в Міноборони і Кабміні не пробує оцінити, чи правильно, чи доцільно ЗСУ подали свою потребу і чи варто, наприклад, створювати нові небоєздатні “бригади-зомбі” замість поповнювати та посилювати існуючі підрозділи, збільшувати штаби і тримати у війську непридатних”, – пише Безугла. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

За її словами, створення однієї такої бригади коштує щонайменше 20 млрд грн. Вона впевнена, що немає жодного фахівця в уряді, який оцінює доцільність “нескінченного бажання головкому ЗСУ та його Генштабу перетворити всю країну на піхоту”.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“Тисячі «мертвих душ» у війську теж ніким не оцінюються. Тільки штат ТЦК та СП — майже сто тисяч (!) людей”, – наголосила Безугла.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *