Замах на Трампа припинив спроби замінити Байдена в Демократичній партії

Замах на Трампа припинив спроби замінити Байдена в Демократичній партії

Багато членів Демократичної партії вважають, що після замаху на експрезидента республіканця Дональда Трампа питання заміни президента Джо Байдена як майбутнього кандидата на виборах 2024 року поки що втратило актуальність.

“Багато демократів у суботу заявили, що спроба вбивства експрезидента Дональда Трампа на мітингу в Пенсільванії покладе край будь-яким спробам заміни президента Джо Байдена. Принаймні зараз”, – інформує телеканал NBC. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Замах на Трампа припинив спроби замінити Байдена в Демократичній партії

“Я думаю, із цим покінчено. Весь імпульс для такого кроку щойно вичерпався”, – наводить NBC думку неназваного соратника Байдена.

Схожу думку висловив політтехнолог Демократичної партії, який брав участь у кількох президентських кампаніях. За його словами, якщо “ви є прихильником підходу (що Байден має вийти з перегонів – ІФ-У), то справді дуже важко говорити про це публічно”. “Цей замах зараз затулив усе”, – висловив він таку точку зору.

Тим часом, за даними телеканалу, одразу після замаху Національний комітет Демократичної партії призупинив демонстрацію по телебаченню і на рекламних щитах матеріалів із нападками на Трампа. У розпорядженні NBC опинилося електронне повідомлення, в якому керівництво виборчої кампанії Байдена наказує підлеглим утримуватися від коментарів у соцмережах і на публіці, призупинити робочу активність на різних майданчиках аж до з’ясування обставин того, що сталося.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Раніше Трамп дістав поранення під час стрільби на передвиборчому мітингу в Пенсільванії, пізніше він заявив, що почувається нормально. Секретна служба США інформувала, що стрільця ліквідовано.

Вибори президента США заплановано на 5 листопада 2024 року.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *