Запобіжний захід обрано адвокатці за висловлення про Україну як про російську територію

Запобіжний захід обрано адвокатці за висловлення про Україну як про російську територію

На Львівщині правоохоронці повідомили про підозру адвокатесі у державній зраді та обрано запобіжний захід у вигляді тривання під вартою. Вона протягом декількох років у мережі Інтернет поширювала серед населення антиукраїнську пропагандистську інформацію.

Як повідомила Львівська обласна прокуратура, підозрювана, сформувавши стосовно себе імідж адвоката та експерта у «політичних справах», приймала участь у програмах на російських та проросійських медіа. У своїх численних інтерв’ю вона поширювала маніпулятивні матеріали з виключним негативом щодо України. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Судово-юридична газета».

У сюжетах жінка стверджувала, що Україна перебуває під «іноземним управлінням», а Майдан мав на меті «розвал країни». Зазначала, що правоохоронці нібито чинять свавілля.

Також жінка вказувала на «наявність неонацистів та фашистів при владі в Україні та існування нацистських воєнізованих формувань».

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Крім того, жінка у своїх інтерв’ю неодноразово виявляла зневагу до держави, її нації та мови, особливу увагу звертала на те, що українську мову нібито штучно видумали, а галицький акцент більшість українців «взагалі не розуміють». Транслювала переконання, що Україна є «мертвонародженою дитиною, яку видали за живу», «країною 404» та є російською територією.

У прокуратурі додають, що все це забезпечувало рф ідеологічною допомогою в проведенні підривної діяльності проти України.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *