Зареєстрована петиція на сайті Кабміну щодо введення "жіночих" та "чоловічих" вагонів в поїздах УЗ

Зареєстрована петиція на сайті Кабміну щодо введення “жіночих” та “чоловічих” вагонів в поїздах УЗ

В описі петиції авторка закликає виділити принаймні один окремий вагон для жінок і, відповідно, окремий для чоловіків у потягах, які слідують маршрутом довше за 6 годин. На сайті Кабінету Міністрів України зареєстрували петицію про запровадження окремих вагонів для жінок та чоловіків в поїздах «Укрзалізниці».

Петицію №41/005007-23еп опублікували в понеділок, 15 травня. Станом на п’ятницю, 19 травня, її підписало понад 10 тисяч українців, свідчить інформація на сайті Кабміну. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «СУДОВО-ЮРИДИЧНА ГАЗЕТА».

В описі петиції авторка закликає виділити принаймні один окремий вагон для жінок і, відповідно, окремий для чоловіків у потягах, які слідують маршрутом довше за 6 годин.

Зареєстрована петиція на сайті Кабміну щодо введення "жіночих" та "чоловічих" вагонів в поїздах УЗ

«На довгих маршрутах, коли є необхідність сну у купейних чи плацкартних вагонах, пасажири можуть відчувати дискомфорт через пасажирів протилежної статі», – йдеться у тексті петиції.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Авторка зазначає, що у спільних вагонах трапляються непоодинокі випадки неприйнятної нав’язливої поведінки. Серед іншого можуть виникати незручності під час перевдягання у спільних вагонах – як для жінок, так і для чоловіків.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *