Затримано київського топподатківця за підозрою в отриманні хабара

Затримано київського топподатківця за підозрою в отриманні хабара

СБУ викрила на корупції в.о. заступника начальника Головного управління Державної податкової служби у м. Києві. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

На думку слідства, посадовець причетний до вимагання неправомірної вигоди від столичних підприємців. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «PRAVO».

Затримано київського топподатківця за підозрою в отриманні хабара

«Задокументовано як фігурант одержував хабарі від директора київської компанії, яка займається оптовою торгівлею твердим, рідким та газоподібним паливом. В обмін на грошову «винагороду» чиновник обіцяв підприємцю надати ліцензії на продаж пального», – йдеться в повідомленні.

СБУ задокументувала одержання чиновником першої частини неправомірної вигоди і затримала його разом із посередником під час передачі другого «траншу».

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Наразі обом повідомлено фігурантам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Підозрюваним загрожує до 10 років тюрми з конфіскацією майна.

Комплексні заходи щодо ліквідації корупційної схеми проводили за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *