Зеленський висунув кандидатуру на виборах президента України

Про свою участь у виборах президента Володимир Зеленський оголосив у зверненні на телеканалі “1+1”.

Шоумен Володимир Зеленський заявив увечері понеділка, 31 грудня, що висуває свою кандидатуру на виборах президента України. Заява прозвучала під час звернення Зеленського до українських глядачів на телеканалі “1+1”, інформує агенція “Інтерфакс-Україна”.

Вибори президента України призначені на 31 березня 2019 року. Президентська виборча кампанія розпочалася 31 грудня 2018 року.

Нагадаємо, що 28 грудня фонд “Демократичні ініціативи” імені Ілька Кучеріва спільно з соціологічною службою Центру Разумкова оприлюднили результати соцопитування щодо підтримки виборцями кандидатів у президенти України.

Згідно з опитуванням, у першому турі виборів президента України лідерка партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко отримала б підтримку 16 відсотків українців, які планують голосувати. За чинного президента України Петра Порошенка в першому турі готові віддати голоси 13,8 відсотка виборців, а за артиста Володимира Зеленського – 8,8 відсотка.

У п’ятірку лідерів також входять кандидат від “Опозиційної платформи – За життя” Юрій Бойко – його підтримують 8,4 відсотка виборців, а також лідер Радикальної партії Олег Ляшко – 6,9 відсотка.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *