Зеленський анонсує "українські дії" щодо підприємств російського ВПК: "Буде більше"

Зеленський анонсує “українські дії” щодо підприємств російського ВПК: “Буде більше”

Президент Володимир Зеленський натякає, що інтенсивність атак на підприємства російського оборонно-промислового комплексу зросте, оскільки це необхідно для стримування її військової машини. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, звітуючи про засідання у вівторок Ставки верховного головнокомандувача.

“Була на Ставці окрема змістовна доповідь розвідки щодо ситуації в російському ВПК. Чітко бачимо, які напрями тиску на росію мають бути посилені, аби терористичні можливості не зростали. Санкцій – недостатньо. Буде більше. Наших власних, українських дій проти держави-терориста теж буде більше”, – заявив президент. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Delo».

За словами глави держави, поки триватиме агресія росії, “повинні відчуватись і втрати росії”. Також на засіданні було розглянуто “конкретну ситуацію на фронті, наші наступальні дії, оборонні операції”.
“Важливі доповіді щодо Сходу, Півдня. Також щодо знищення логістики та штабів окупантів. Є хороші деталі. Гучні деталі. Я дякую всім українським воїнам, які відзначились!” – зазначив Зеленський.
Крім цього, було розглянуто питання забезпечення України снарядами. Як сказав президент, цією тематикою “займаємося щоденно”. Обговорено постачання снарядів від партнерів та пошук “нових можливостей” у світі.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“Ми чітко знаємо, як забезпечити постачання. Та поступово збільшуємо обсяги нашого, українського виробництва. Це один із топових пріоритетів. Сьогодні, до речі, окрім доповідей на Ставці, була й окрема нарада з Мінстратегпромом”, – додав він.
Як зазначив очільник держави, доповідь міністра Олександра Камишіна стосувалася заходів, яких вживає його відомство для нарощування власного виробництва озброєння, особливо безпілотних літальних апаратів.

Стосовно ж оперативної ситуації на фронті та планів противника доповіли головком Валерій Залужний та начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ Олександр Сирський і Олександр Тарнавський доповіли про перебіг конкретних наступальних та оборонних операцій на своїх ділянках, а міністр оборони Рустем Умєров – про забезпечення фронту “всім необхідним”.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *