Зеленський пропонує прирівняти корупцію до державної зради

Зеленський пропонує прирівняти корупцію до державної зради

Президент Володимир Зеленський має намір подати законопроєкт щодо прирівняння корупції до державної зради під час дії режиму воєнного стану.

«Законодавцю України будуть запропоновані мої пропозиції щодо прирівняння корупції до державної зради на воєнний час», – зазначив Зеленський. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

На його думку, така ініціатива буде дуже серйозним інструментом, щоб ніхто і не думав про корупційні дії. При цьому він додав, що «це не розстріл, це не сталінізм», а якщо є докази, людина має бути за ґратами.

Президент розповів, що проєкт такого рішення Верховна Рада може отримати найближчого тижня.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Глава держави підкреслив, що якщо йдеться про корупцію або її ризики, то це не тільки про внутрішнє – а це має «відголосок» і ззовні.

Водночас він зауважив що у нього немає багато часу, аби приділяти деталям боротьби з корупцією. Зеленський додав, що він не може «боротися з бруківкою кожного міста», а звертає увагу на фундаментальні рішення.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *