Зеленський розповідає про заходи допомоги для військових

Зеленський розповідає про заходи допомоги для військових

Президент Володимир Зеленський заявив, що травень та червень мають стати плідними у постачанні зброї для українських військових і анонсував нові кроки щодо допомоги Україні.

“Цими днями ми активно готуємося до нових заходів у травні та червні. Маємо зробити цей час не менш плідним як у постачанні зброї для наших воїнів, так і в рішеннях для України, у переговорах із нашими партнерами”, – зазначив Зеленський. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Delo».

Зеленський розповідає про заходи допомоги для військових

За його словами, триває підготовка санкційних рішень проти Росії, очікуються міжнародні зустрічі різного рівня у Києві щодо цього питання.
Також з партнерами ведуться переговори щодо зброї.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“Дуже детально опрацьовуємо з нашими партнерами нові кроки в допомозі Україні, очікуємо їх найближчим часом – саме те, що потрібно для нашої сили на передовій, для захисту нашого неба, для правосуддя проти терористів і для швидшого відновлення миру для всієї української землі. Про ті рішення, про які можна буде говорити публічно, обовʼязково повідомлю”, – сказав президент.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *