Зріє бунт: Детективи НАБУ вимагають від Ситника пояснень, чому він їздив до Порошенка

Детективи НАБУ вимагають від свого керівника Артема Ситника надати пояснення щодо нічного візиту до приватного маєтку Петра Порошенка.

Про це виданню ІНФОРМАТОР повідомило джерело в Антикорупційному бюро.

За словами співрозмовника, після того, як у ЗМІ з’явилася інформація про нічну поїздку Ситника до Порошенка, більше двадцяти детективів Бюро прийшли до керівника відомства, щоб почути пояснення, чому він їздив до президента і про що розмовляв з ним. Щоправда, потрапити до Ситника їм так і не вдалося – співробітники УДО, які охороняють Ситника, не впустили детективів у його робочий кабінет.

«Вся ця історія може призвести до бунту, коли детективи відмовляться працювати під керівництвом Ситника. Дехто з детективів вже поговорює, що він має піти у відставку, якщо не розкриє деталі зустрічі з Порошенком», – розказав він.

Інсайдер також назвав прізвища чотирьох детективів НАБУ, які «приходили до Ситника за правдою». Це – Гультяєв, Веренчук, Дух та Мельник.

Варто зазначити, що в Антикорупційному бюро є свій силовий підрозділ – спецназ НАБУ. Та попри це, Артема Ситника охороняють співробітники Управління державної охорони, яке підпорядковане Адміністрації президента.

Нагадаємо, джерело в НАБУ також повідомило, що Артем Ситник зловживає алкоголем.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *