ЗСУ розповіли, чого окупанти зараз бояться найбільше всього

ЗСУ розповіли, чого окупанти зараз бояться найбільше всього

Після підриву Каховської ГЕС російські загарбники почали ротації своїх військ Схід України. Наразі найактивніші бойові дії там тривають на Лімано-Куп’янському напрямку, тоді як у Бахмуті відносне затишшя.

Ворог стягує сили Схід, щоб не втратити Бахмут. Як передає кореспондент, про це під час телемарафону повідомив представник східного угруповання Збройних Сил України Сергій Черевий. За словами Череватого, головні зусилля зараз противник спрямовує на спроби штурмів на Лимано-Купянському напрямі. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «УНІАН».

“Ворог приватно переміщає свої підрозділи на Бахмутський напрямок, у тому числі повітряно-десантні підрозділи. Це чітко показує, що для них дуже важливо утримати Бахмут, адже це було б мегапораження після 10 місяців боротьби”, – зазначив він. Він додав, що за останню добу на Бахмутському напрямку ворог не виявляв активності, проте обстрілював українські позиції з артилерії.

Бої за Бахмут – головне Сергій Черуватий розповів, що зменшення інтенсивності бойових дій на Бахмутському напрямі пов’язане з тим, що супротивник проводив ротаційні заходи.

ЗСУ розповіли, чого окупанти зараз бояться найбільше всього

Бахмут 2023

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Наприкінці травня власник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин заявив, що виводить своїх найманців із Бахмута, замість них туди зайшли регулярні війська РФ.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *