ЗСУ утримують оборону під Авдіївкою та активно контрнаступають на півдні при 72 зіткненнях за останню добу

ЗСУ утримують оборону під Авдіївкою та активно контрнаступають на півдні при 72 зіткненнях за останню добу

Сили оборони України тримають оборону на авдіївському напрямку, відбили за минулу добу атаки російських окупантів також на куп’янському, лиманському, бахмутському, мар’їнському та шахтарському напрямках, продовжують наступальну операцію на мелітопольському, наступальні (штурмові) дії на бахмутському напрямку.

Як повідомляється в оперативній інформації щодо російського вторгнення станом на 18.00 середи, опублікованій на сторінці Генерального штабу ЗСУ у фейсбуці, оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною, упродовж доби відбулося 72 бойових зіткнення. Сили оборони завдають окупаційним військам втрат у живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж усієї лінії фронту. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

“На Куп’янському напрямку українські воїни відбили 3 атаки ворога біля Синьківки та 5 атак неподалік Іванівки Харківської області… На Лиманському напрямку… сили оборони відбили 8 атак ворога в районі Макіївки Луганської області та ще 4 – у районах Торського і Серебрянського лісництва Донецької області… На Бахмутському напрямку наші захисники відбили 3 атаки противника в районі Андріївки Донецької області”, – ідеться у зведенні.

“На Авдіївському напрямку наші захисники мужньо тримають оборону, відбили 10 атак ворога в районі населеного пункту Авдіївка та ще 8 атак у районах на схід від Степового та південний схід від Сєверного Донецької області… На Мар’їнському напрямку протягом доби Сили оборони успішно відбили 8 атак ворога в районах Мар’їнки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області… На Шахтарському напрямку наші захисники відбили атаки ворога в районі на південь від Золотої Ниви та на південний схід від Вугледара Донецької області”, – розповіли в Генштабі.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На сіверському та слобожанському напрямках окупанти зберігають військову присутність у прикордонних районах, продовжують обстріли українських населених пунктів із території рф, нарощують щільність мінно-вибухових загороджень уздовж держкордону.

“На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Ознак формування наступальних угруповань не виявлено. Певні підрозділи збройних сил Білорусі виконують завдання в прикордонних з Україною районах”, – повідомляють у зведенні Генштабу.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *