Зустріч Генерального прокурора з конгресменом Майклом Макколом: обговорення важливих питань

Зустріч Генерального прокурора з конгресменом Майклом Макколом: обговорення важливих питань

Перебуваючи із робочою поїздкою у Вашингтоні, Генеральний прокурор Андрій Костін провів зустріч з конгресменом Майклом Макколом. Подякував за його тверду позицію на підтримку України.

Генпрокурор зазначив, що Україна високо цінує спільну ініціативу Комітету у закордонних справах, Комітету зі збройних сил та Постійного спеціального комітету з питань розвідки Палати представників Конгресу США – «Запропонований план перемоги в Україні». План містить усі ключові елементи як для перемоги на полі бою, так і для перемоги справедливості. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Офіс Генерального прокурора».

«Українці, як ніхто інший, знають, що умиротворення диктаторів не працює. Російський режим не зупиниться, якщо його не зупинять мужність нашого народу та міць нашої зброї. Саме тому ухвалення законопроєкту HR 815, що передбачає надання військової допомоги Україні, є життєво важливим для майбутнього всього вільного світу», – зауважив Андрій Костін.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Зустріч Генерального прокурора з конгресменом Майклом Макколом: обговорення важливих питань Зустріч Генерального прокурора з конгресменом Майклом Макколом: обговорення важливих питань

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *