Звіт Генштабу ЗСУ: що нового на фронті станом на 7 серпня

Звіт Генштабу ЗСУ: що нового на фронті станом на 7 серпня

7 серпня відбулося 54 бойових зіткнення, що на третину менше, ніж напередодні на цю годину. Висока активність ворога спостерігається на Лиманському та Покровському напрямках. Про таку ситуацію на фронті станом на 16:00 повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

На Харківському напрямку ворог здійснив дві атаки на оборонні рубежі наших підрозділів поблизу Тихого і в районі Вовчанська. Триває бій. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

На Куп’янському напрямку ворог провів два безуспішних штурми, неподалік Петропавлівки та у бік Новоосинового.

На Лиманському напрямку противник атакував 11 разів. Наразі 4 з них продовжуються у районі Невського та у Серебрянському лісі.

На Сіверському напрямку впродовж дня ворог 4 рази намагався просунутись у районах Верхньокам’янського та Переїзного. Наші воїни три штурми відбили, ще одне боєзіткнення триває.

На Краматорському напрямку загарбники за підтримки армійської авіації здійснили невдалу штурмову дію поблизу Часового Яру. Ще один бій досі триває.

На Торецькому напрямку противник 7 разів атакував у районах Торецька, Північного і Нью-Йорка. Два боєзіткнення продовжуються. Шість разів бомбардував Торецьк і двічі бив НАРами по Нью-йорку і Курдюмівці.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Покровському напрямку окупанти здійснили штурмові дії у районах населених пунктів Пантелеймонівка, Воздвиженка, Новоолександрівка, Гродівка, Желанне, Новожеланне та Яснобродівка. Сили оборони відбили 8 атак, ще 9 боєзіткнень досі тривають.

На Курахівському напрямку противник 4 рази атакував поблизу Парасковіївки та Костянтинівки. Бив некерованими авіаракетами. Бої продовжуються.

На Времівському напрямку двічі намагав прорвати нашу оборону — безуспішно атакував з боку Володимирівки.

На Оріхівському напрямку активних наступальних дій окупанти не проводили. Втім, били по районах Лобкового, П’ятихаток і Новоандріївки НАРами — випустили понад півсотні ракет.

Придніпровський напрямок — відбито одну атаку ворога.

Поточна доба характеризується збільшенням активності ворожої авіації біля прикордонних районів Сумської області — на цей час ворог вже скинув близько 30 керованих авіабомб, зокрема, по районах Біловодів, Кияниці, Журавки та низки інших сіл і селищ.

Також від обстрілів потерпають прикордонні населені пункти на півночі України, серед яких Бачівськ, Товстодубове, Кучерівка, Нова Гута, Ромашкове і Покровка

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *