Результати розгляду питань порядку денного засідання Вищої ради юстиції № 21 25 грудня 2015 року

1. Розглянувши матеріали перевірок, проведених за зверненням в.о. Голови Вищого адміністративного суду України Ліпського Д.В., скаргами Шкробота І.В., Піняшка М.М., Глушка І.О., Вища рада юстиції ухвалила відкрити дисциплінарні справи стосовно судді Вищого адміністративного суду України ГАМАНКА Олександра Івановича, об’єднати їх в одне провадження та передати члену Вищої ради юстиції Муравйову О.В. для здійснення провадження.

2. Розглянувши матеріали перевірки, проведеної за зверненнями Ашиткова М.І., Вища рада юстиції вирішила відмовити у відкритті дисциплінарної справи стосовно суддів Вищого адміністративного суду України БУТЕНКА Володимира Івановича, ЗАГОРОДНЬОГО Анатолія Федоровича, КОЧАНА Володимира Мартиновича, СТАРОДУБА Олександра Павловича, ЦУРКАНА Михайла Івановича, ТЕМКІЖЕВА Ігоря Хажмуридовича, ЛЕОНТОВИЧ Катерини Григорівни.

3. Розглянувши матеріали перевірки, проведеної за скаргою СТ «Настуся», Вища рада юстиції вирішила відмовити у відкритті дисциплінарної справи стосовно суддів Вищого господарського суду України ГОНЧАРУКА Петра Андрійовича, КОНДРАТОВОЇ Ірини Дмитрівни, СТРАТІЄНКО Людмили Василівни.

4. Вища рада юстиції відклала розгляд питання про відкриття дисциплінарної справи чи відмову в її відкритті за скаргою Чорного П.В. від 26 січня 2014 року стосовно судді Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ ЄВТУШЕНКО Олени Іванівни.

5. Розглянувши матеріали перевірок, проведених за зверненнями Юдіна Ю.М., Вища рада юстиції вирішила відмовити у відкритті дисциплінарних справ стосовно суддів Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ ІВАНЕНКО Юлії Геннадіївни та ЧЕРВИНСЬКОЇ Марини Євгенівни.

6. Розглянувши матеріали перевірки, проведеної за скаргою Горняткевич Н.І., Вища рада юстиції вирішила відмовити у відкритті дисциплінарної справи стосовно судді Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ ФАЛОВСЬКОЇ Ірини Миколаївни.

7. Вища рада юстиції вирішила внести подання до Верховної Ради України про звільнення Кротюка Олександра Володимировича з посади судді окружного адміністративного суду міста Києва у зв’язку з поданням заяви про звільнення за власним бажанням.

8. Вища рада юстиції вирішила відкласти розгляд питання щодо внесення подання Президентові України про звільнення Рибаєва Олега Аркадійовича з посади судді Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області у зв’язку з поданням заяви про звільнення за власним бажанням.

9. Вища рада юстиції вирішила зупинити розгляд питань про звільнення Алексєєвої Тетяни Володимирівни та Кононової Юлії Сергіївни з посад суддів окружного адміністративного суду Автономної Республіки Крим та Лагутіна Антона Анатолійовича з посади судді Луганського окружного адміністративного суду у зв’язку із закінченням строку, на який призначено, до вирішення Вищою кваліфікаційною комісією суддів України питань щодо притягнення їх до дисциплінарної відповідальності.

10. Вища рада юстиції вирішила зупинити розгляд питань про звільнення Скріпніка Анатолія Івановича з посади судді Донецького окружного адміністративного суду та Цицюри Ольги Олександрівни з посади судді Луганського окружного адміністративного суду у зв’язку із закінченням строку, на який призначено, до розгляду Вищою радою юстиції питань щодо вимог законодавства про несумісність стосовно зазначених суддів.

11. Вища рада юстиції затвердила Графік особистого прийому громадян у Вищій раді юстиції у І кварталі 2016 року.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *