Персоніфіковані результати анонімного письмового тестування у межах конкурсу до Верховного Суду

Вищою кваліфікаційною комісією суддів України 17 лютого 2017 року визначено результати складеного 16 лютого 2017 року анонімного письмового тестування на етапі іспиту під час кваліфікаційного оцінювання у межах процедури конкурсу до Касаційного адміністративного судуКасаційного господарського судуКасаційного кримінального суду та Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду, оголошеного Вищою кваліфікаційною комісією суддів України 07 листопада 2016 року.

При визначенні результатів анонімного письмового тестування системою автоматизації робочих процесів Комісії не виявлено бланків відповідей анонімного письмового тестування із згенерованими системою індивідуальними кодами кандидата на посаду судді Касаційного адміністративного суду Любчича Л.В., кандидата на посаду судді Касаційного кримінального суду Кричуна Ю.А. та кандидатів на на посаду судді Касаційного цивільного суду Колодійчука М.В. і Мазур Л.М.

До виконання практичного завдання на етапі іспиту під час кваліфікаційного оцінювання у межах конкурсу до Верховного Суду не допускаються кандидати:

1) які 16 лютого 2017 року не з’явилися на складення анонімного письмового тестування (згідно зі списком за цим посиланням);

2) які отримали менший за мінімально допустимий бал для анонімного письмового тестування;

3) бланки відповідей анонімного письмового тестування яких не виявлено.

Вищою кваліфікаційною комісією суддів України припинено участь у конкурсі до касаційних судів у складі Верховного Суду зазначених вище кандидатів.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *