Оприлюднено підсумковий рейтинг кандидатів до Верховного суду

27 липня 2017 року Вища кваліфікаційна комісія суддів України під час пленарного засідання затвердила рейтинг 320 кандидатів на посади суддів Верховного Суду. 120 осіб стали переможцями конкурсу, серед них – судді, адвокати, науковці та фахівці із сукупним стажем.

Конкурc розпочався 7 листопада 2016 року. Зареєструвалися для участі у конкурсі 1436 особи, 846 осіб подали документи на участь, з яких до конкурсу було допущено 653, з них 625 – до проходження кваліфікаційного оцінювання.

Під час оцінювання учасники конкурсу склали професійні та психологічні тести, пройшли перевірки Національного антикорупційного бюро України та Національного агентства з питань запобігання корупції, Громадської ради доброчесності тощо.

ВККС провела співбесіди у колегіях з 381 кандидатом.

За результатами конкурсного добору Вища кваліфікаційна комісія суддів надішле до Вищої ради правосуддя рекомендації про призначення 120 кандидатів суддями відповідних касаційних судів у складі Верховного Суду (адміністративного, господарського, кримінального та цивільного), по 30 суддів у кожному з перерахованих судів.

Підсумковий рейтинг кандидатів наведено нижче:

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *