Уряд здійснив низку звільнень

Кабінет міністрів України своїми розпорядженнями від 28 березня 2011 року постановив:


Звільнити:

Стельмах Ольгу Михайлівну з посади заступника голови Комітету з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та іншим соціально небезпечним хворобам згідно з її заявою та виходом на пенсію.

Соболєва Вячеслава Олександровича з посади заступника голови правління Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України” за власним бажанням.

Ашкеназе Вадима Давидовича з посади заступника начальника Державної авіаційної пошуково-рятувальної служби у зв’язку з переходом на іншу роботу.

Ядченка Миколу Васильовича з посади заступника начальника Державної авіаційної пошуково-рятувальної служби у зв’язку з переходом на іншу роботу.

Лазню Артема Васильовича з посади заступника генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту України за власним бажанням.

Остап’юка Олега Святославовича з посади заступника генерального директора Державного концерну “Укрторф” у зв’язку з переходом на іншу роботу.

Юрченка Віктора Івановича з посади генерального директора Державного концерну “Укрторф” у зв’язку з переходом на іншу роботу.

Левицького Іллю Юхимовича з посади начальника Одеської залізниці згідно з його заявою та виходом на пенсію.

Гудзікевича Євгена Олександровича з посади заступника генерального директора Державного концерну “Укрторф” у зв’язку з переходом на іншу роботу.

Джуса Юрія Микитовича з посади заступника генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту України за власним бажанням.

Чорного Віктора Васильовича з посади заступника генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту України за власним бажанням.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *