Актуальна інформація з фронту: звіт Генштабу ЗСУ на вечір 25 січня

Актуальна інформація з фронту: звіт Генштабу ЗСУ на вечір 25 січня

Бойові дії трохи активізувалися: протягом доби відбулось 65 боєзіткнень. Найбільше — на Мар’їнському напрямку, де ворог 20 разів безуспішно намагався покращити тактичне положення біля Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

У той самий час ворог завдав 2 ракетних та 18 авіаційних ударів, здійснив 49 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник завдав авіаудару в районі Комісарового. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Зноб-Трубчевська, Марчихина Буда, Заруцьке, Павлівка, Запсілля, Новодмитрівка, Попівка Сумської області; Козача Лопань, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Бударки — Харківської.

На Куп’янському напрямку нашими захисниками відбито 5 атак біля Синьківки та Стельмахівки. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися, зокрема Дворічна, Синьківка, Іванівка, Берестове Харківської області.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Лиманському напрямку відбито 2 атаки поблизу Торського Донецької області та ще 2 — неподалік Макіївки Луганської області. Противник завдав авіаударів у районах Серебрянського лісництва, Тернів та Роздолівки. Від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали, серед інших Невське Луганської області та Терни, Торське, Спірне, Роздолівка — Донецької області.

На Бахмутському напрямку Силами оборони відбито 7 атак біля Богданівки, Іванівського та Андріївки. Противник завдав авіаудару в районі Дружківки. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися, зокрема Богданівка, Часів Яр, Іванівське, Кліщіївка.

На Авдіївському напрямку відбито 5 атак поблизу Новобахмутівки, Авдіївки та ще 4 — в районах Первомайського та Невельського. Також противник завдав авіаудару в районі Авдіївки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Новокалинове, Степове, Авдіївка, Сєверне.

На Мар’їнському напрямку також противник завдав авіаударів у районах Георгіївки, Новомихайлівки, Костянтинівки. Обстріляв з артилерії та мінометів Георгіївку, Побєду, Новомихайлівку, Парасковіївку.

На Шахтарському напрямку нашими захисниками відбито 6 атак південно-східніше Водяного, Золотої Ниви та західніше Старомайорського. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, зокрема Водяне, Вугледар, Урожайне, Старомайорське.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Запорізькому напрямку відбито 3 атаки південно-східніше Роботиного. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Малинівка, Червоне, Білогір’я, Мала Токмачка, Роботине, П’ятихатки.

На Херсонському напрямку ворог завдав авіаудару в районі Ставків. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися Львове, Тягинка, Іванівка. Крім того, здійснив 6 безуспішних штурмів наших плацдармів на лівобережжі Дніпра.

Протягом доби підрозділами ракетних військ завдано удару по району зосередження особового складу противника.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *