Атака росії на центр Харкова дронами: пошкодження кафе, житлових будинків та офісів

Атака росії на центр Харкова дронами: пошкодження кафе, житлових будинків та офісів

В ніч проти 31 грудня росія атакувала Харків ударними безпілотниками, усього зафіксовано чотири влучання у центральній частині міста. Про це повідомили представники місцевої влади та журналісти Суспільного, що побували на місці події.

“Це не військові об’єкти, а кафе, житлові будинки та офіси”, – написав у Telegram мер Харкова Ігор Терехов. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ЛIГАБiзнесIнформ».

Речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко уточнив, що частково зруйновані адміністративні будівлі, будівля комунального підприємства та банку у Київському районі міста. За його словами, було зафіксовано чотири влучання.

Терехов заявив у коментарі журналістам, що внаслідок дронової атаки ворога є руйнування мереж водопостачання. Інформація про постраждалих уточнюється.

Атака росії на центр Харкова дронами: пошкодження кафе, житлових будинків та офісів Атака росії на центр Харкова дронами: пошкодження кафе, житлових будинків та офісів

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Атака росії на центр Харкова дронами: пошкодження кафе, житлових будинків та офісів

29 грудня російські війська влаштували наймасованішу атаку з повітря проти України – застосували 158 ракет і дронів. Сили ППО збили 114 цілей.
30 грудня росіяни били по Запоріжжю та області, а також по Херсонщині. Вибухи були й в Одесі – РФ випустила по місту ракету Х-59.
Ввечері того ж дня росіяни атакували Харків. Пошкоджено готель, багатоквартирні житлові будинки, дитячий садок, адміністративні будівлі, магазини, ресторани, торговельні павільйони та автомобілі. Постраждали 11 жінок та 10 чоловіків.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *