Чоловіка на Одещині засуджено за заборгованість майже на 22 тисячі гривень аліментів

Чоловіка на Одещині засуджено за заборгованість майже на 22 тисячі гривень аліментів

Зазначається, що чоловік не приймає заходів по працевлаштуванню, приховує доходи, на обліку в центрі зайнятості не перебуває, на виклики виконавчої служби не з’являється.


Мешканець Білгорода-Дністровського отримав рік умовно за злісну несплату аліментів на утримання неповнолітньої дитини. У чоловіка станом на 31 січня утворилась заборгованість майже в 22 тис. грн. Про це йдеться у вироку Білгород-Дністровського міськрайонного суду. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Судово-юридична газета».

Відомо, що 26 лютого 2021 року цей же суд зобов’язав батька щомісяця виплачувати аліменти на утримання дитини в розмірі 1,5 тис. грн. Це рішення про стягнення грошей було направлене до Білгород-Дністровського відділу державної виконавчої служби.

Проте, як зазначається в матеріалах кримінальної справи, чоловік умисно не виконує рішення суду, систематично, протягом тривалого часу, злісно ухиляється від сплати встановлених коштів на утримання дитини, не приймає заходів по працевлаштуванню, приховує доходи, на обліку в Білгород-Дністровському міськрайонному центрі зайнятості не перебуває, на виклики виконавчої служби не з’являється.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Таким чином, ухилянта від сплати аліментів суд визнав винним у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 164 КК України, та призначив йому покарання у вигляді обмеження волі строком один рік. Проте, відповідно до ст. 75 КК України, суд звільнив засудженого чоловіка від відбування основного покарання, встановивши йому іспитовий термін в один рік.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *