Молоду дівчину жорстоко побив милицями співробітник ТЦК в Одесі

Молоду дівчину жорстоко побив милицями співробітник ТЦК в Одесі

Вечері 13 травня в Одесі на 19-річну дівчину напав чоловік у військовій формі – назвався представником місцевого ТЦК. Чоловік побив дівчину милицею, через що в неї численні травми.

Жертвою нападу стала Антоніна Токмакова. У своїх соцмережах дівчина розповіла, що спочатку вона з трьома своїми знайомими прибула до відділення поліції з метою написати заяву на таксиста, який до цього залив молодих людей перцевим балоном в обличчя. Під час написання заяви до районного відділку поліції зайшов чоловік у військовій формі – з милицею в руках. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

“Представився співробітником ТЦК. Він був поруч із поліцейськими в момент оформлення заяви. Потім він вийшов. Після того як заява була написана, поліція відмовилася нас випускати”, – пише Антоніна.

Молоду дівчину жорстоко побив милицями співробітник ТЦК в Одесі Молоду дівчину жорстоко побив милицями співробітник ТЦК в Одесі

Коли потерпілі написали заяву, їх протягом двох годин не відпускали з відділу поліції. Пізніше правоохоронці відпустили двох хлопців 19-ти років, ще одного – відмовилися.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“Я відмовилася йти і покидати друга. На той момент це було вже без чверті 12-ї. І ось тут і з’являється людина з милицею з початку історії, заводячи за собою ще двох військових. Вони сказали, що мого друга зараз везуть на Канатну 86 “переночувати” і далі будуть “розбиратися”. Це дослівно”, – пише вона.

Антоніна представилася дівчиною хлопця для того, щоб не залишати його самого, і хотіла поїхати разом із ними. Однак після того, як його вже посадили в авто, Антоніну відмовилися пускати в машину. Вона дістала телефон і почала фіксувати все на камеру – саме в той момент чоловік у формі з милицею підбіг до дівчини та побив її.

Постраждала вказує, що має два розсічення на голові, а також численні синці по всьому тілу та забій правого м’яза плеча – вона зняла побої в місцевій лікарні.

14 травня представники Одеського обласного ТЦК і СП відреагували на подію, заявивши, що “за фактом події, яка сталася днями під час комендантської години з громадянкою в Одесі на вулиці Грецькій, розпочато службову перевірку”. У разі виявлення та доведення вини представників ТЦК і СП, їх буде притягнуто до відповідальності згідно з чинним законодавством.

“Керівництво Одеського обласного ТЦК і СП засуджує будь-які прояви насильства і співпрацює з правоохоронними органами для встановлення реальних обставин”, – ідеться в повідомленні.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *