Чотирьом наркоторгівцям, які видавали себе за військових, повідомлено про підозру

Чотирьом наркоторгівцям, які видавали себе за військових, повідомлено про підозру

Одягали камуфляжну форму, видаючи себе за військових – повідомлено про підозру чотирьом наркоторговцям, що розвозили кокаїн в комендантські години.

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури м. Києва викрито та повідомлено про підозру 4 особам у незаконному зберіганні з метою збуту та продаж кокаїну на території міста Києва (ч. 2 ст. 307 КК України). Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Київська міська прокуратура».

Згідно з даними слідства, група осіб в період з лютого по травень 2024 року приймали замовлення від клієнтів на кокаїн. Вдень покупці могли самостійно приїжджати за замовленням, а вночі, під час дії комендантської години, наркоторговці самі доставляли товар.

Для безперешкодного пересування по місту вночі зловмисники вдягали військову форму та при перевірці документів на блокпостах представлялись військовими-резервістами однієї з військових частин, показуючи фальшиву довідку. Їздили підозрювані на старих автомобілях, а на лобовому склі додатково закріплювали чорний спецномер.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

За один грам кокаїну наркозбувачі в середньому отримували 300 доларів США. Також вони продавали клієнтам канабіс.
В ході санкціонованих обшуків вилучено наркотики, гроші, отримані внаслідок продажу наркотиків, чорнові записи та документи.

Наразі 4 особам повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання усім підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.
Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Викриття протиправної діяльності здійснювалося прокурорами спільно з слідчими Печерського УП ГУНП у м. Києві за оперативного супроводу ГУ СБ України у м. Києві та Київській області.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *