Данилов запропонував план щодо зміни процесу мобілізації в Україні

Данилов запропонував план щодо зміни процесу мобілізації в Україні

Секретар РНБО Олексій Данілов розповів про плани змінити процес мобілізації в Україні. Новий підхід дозволить зберегти боєздатність після майже двох років війни із РФ.

 Данілов заявив, що про зміни в мобілізації оголосять поточного тижня. Вони включатимуть залучення комерційних рекрутингових компаній з метою більш цілеспрямованої мобілізації. Також мобілізовані будуть певні, що виконуватимуть роботу, що відповідає цивільним навичкам. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Апостроф».

“Деякі люди бояться, бояться померти, бояться стріляти, але це не означає, що вони не можуть займатися іншою діяльністю. Зараз у нас новий міністр з новим підходом (голова Міноборони Рустем Умеров. – Ред.)”, – повідомив секретар Радбезу.

Таким чином, очікується, що армія буде співпрацювати з двома найбільшими кадровими українськими компаніями. Вони шукатимуть людей із певними навичками, які можуть допомагати армії, проте не хочуть йти на фронт, і відмовлятимуть від спроб ухилитися від мобілізації.

“Мобілізація стане гнучкішою, будуть оголошені ті спеціальності, які потрібні, і люди будуть заявлятися на конкретну посаду. Наприклад, потрібні зварювальники чи слюсарі тощо”, – уточнив він.

Посадовець розповів, що зараз існує проблема мобілізації, однак вона не така масштабна, як стверджує російська пропаганда. Росії вигідно нагнітати, що в армії не вистачає солдатів, є проблеми з мобілізацією. У житті завжди є проблеми, однак їх не слід переоцінювати, додав Олексій Данілов.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

В Україні десятий рік триває запекла війна з росією, яка на нас напала. З лютого 2022 року триває повномасштабна війна. Процес вручення повісток – це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов’язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у воюючій країні. Варто не забувати, що обов’язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни – завтра вона може прийти до тебе.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *