Довготривала атака: українські дрони завдають ударів по регіонах росії

Довготривала атака: українські дрони завдають ударів по регіонах росії

Атака безпілотників, що почалася вночі на регіони росії, тривала протягом усього дня, що відрізняє її від більшості попередніх атак, які, як правило, відбувалися вночі або вранці. Про це пише “Агентство”. Як зазначає видання, атака дронів триває понад 16 годин.

Така тривалість повітряних атак є унікальним явищем, сказав «Агентству» військовий експерт Юрій Федоров. «Зазвичай атаки проходили вночі і в них використовувалося максимум 30, 40, 50 дронів. Зараз, як я розумію, значно більше. Хоча точних цифр я не бачив», – сказав Федоров. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

Інтенсивність атак найближчими днями може ще зрости, вважає експерт. «Як я розумію, це передвиборний захід із боку Збройних сил України. Його політична мета є достатньо очевидною: продемонструвати населенню росії, що Путін веде країну кудись не туди, що його заяви щодо досить успішного ведення війни нічого не варті», — сказав Федоров.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Аналогічну думку висловив і пов’язаний з міноборони росії телеграм-канал “Рибарь”: “Найближчого тижня з високою ймовірністю противник спробує наростити кількість резонансних ударів”. На думку «Рибаря», наступними цілями атак можуть стати Кримський міст та об’єкти у Москві.

Вночі вибухи пролунали у дев’яти регіонах РФ. Дрони атакували Бєлгородську, Орловську, Нижегородську, Курську, Воронезьку, Тульську, Брянську, Ленінградську та Московську області.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *