Експертні поради для легкого вибору ювелірних виробів

Експертні поради для легкого вибору ювелірних виробів

Стильні аксесуари – це довершення будь-якого образу. Збираючись на роботу, прогулянку з друзями чи вечірку, підберіть відповідні прикраси. Ви будете виглядати просто неперевершено.

Сучасні асортименти постійно розширяються, тому знайти ювелірні вироби не складе проблем. Вам тільки потрібно виділити час, щоб ознайомитися з усіма пропозиціями та не завадить заздалегідь визначитися з деякими критеріями вибору. Для цього нагадаємо про важливі моменти. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Pravo».

На що потрібно звертати увагу під час пошуку?

Ювеліри презентують новинки, тому вам вдасться без проблем поповнити скриньку. Вам тільки потрібно розібратися з певними тонкощами під час вибору:

Для кого вибираєте. Окремо створені жіночі, чоловічі та дитячі колекції. Вони досить величезні, тому ви зможете порадувати близьких оригінальними речами.
Призначення. Досить багато купують вироби для щоденного носіння. Також є прикраси, які вибирають для особливих моментів в житті. Заручини, весілля, хрестини, ювілей – ви зможете знайти потрібні аксесуари.

Відповідний розмір. Це стосується вибору каблучок чи браслетів. Вам потрібно зняти заздалегідь усі заміри. Пам’ятайте, що не завжди можна зменшити чи збільшити розмір виробів, тому будьте уважними. Аксесуар не повинен тиснути чи злітати.
Дорогоцінний метал. Основний вибір між золотом і сріблом. Якщо віддаєте перевагу золоту, то визначтеся з відтінком і пробою. Що стосується срібла, то воно буде з родованим покриттям, позолотою, чорнінням чи без всього зайвого.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Наявність вставок. Визначтеся з походженням камінців. Також не забувайте про їх розмір та кількість. Від цього залежить як саме оформлення, так і вартість прикраси. Іноді для декору використовують ювелірну емаль. Вона повністю безпечна, тому такі прикраси можна носити навіть дітям. До того ж варто відзначити яскраві відтінки.

Оформлення. Одним подобається класика, інші звертають увагу на мінімалізм. Окремо варто сказати про прикраси з різноманітними екстравагантними елементами. Вам варто підібрати аксесуари, які будуть гармоніювати з загальним образом. Якщо потрібно враховувати правила дрес-коду, то не забувайте про них.

Кожен з цих пунктів потрібно продумати заздалегідь. Це дозволить швидко розібратися в асортименті.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *