Генштаб ЗСУ: останні новини з фронту (вечір, 25 червня)

Генштаб ЗСУ: останні новини з фронту (вечір, 25 червня)

Упродовж дня ворог намагається шукати шляхи аби вклинитися в нашу оборону та спробувати вибити українські підрозділи із зайнятих рубежів. Кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла до 121. Про таку ситуацію станом на 19:00 повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

На Харківському напрямку загарбники не полишають намірів потіснити із займаних позицій українських захисників у районі Вовчанська, Тихого та Глибокого. На цей час підрозділи Сил оборони відбили 5 штурмових дій противника, ще одне боєзіткнення — триває. Ворожа авіація завдала два удари шістьма НАРами по Ветеринарному. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

На Куп’янському напрямку наші оборонці від початку доби відбивали 10 атак біля Степової Новоселівки, Стельмахівки, Синьківки та Андріївки. На даний час одне боєзіткнення ще продовжується. Населений пункт Табаївка зазнав авіаційного удару 10 НАРАми. Попередні втрати ворога тут склали 89 осіб убитими та пораненими. Знищено танк, бойову броньовану машину та автомобіль.

На Лиманському напрямку ворог здійснив 13 атак на наші позиції поблизу населених пунктів Копанки, Греківка, Макіївка, Невське та у Серебрянському лісі.

Успіху не мали 12 спроб противника просунутися в глибину нашої території в районах Білогорівки, Верхньокам’янського, Спірного, Роздолівки та Виїмки на Сіверському напрямку. Ще один бій триває. За попередніми даними втрати загарбників на напрямку складають 58 осіб. Знищено дві бойові броньовані машини, автомобіль та три склади боєприпасів.

На Краматорському напрямку противник 9 разів намагався вклинитися в нашу оборону поблизу Часового Яру та Іванівського. Вісім штурмових дій українські воїни відбили, одна атака продовжується.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Торецькому напрямку кількість штурмів ворога збільшилась до 11. Активно працює ворожа авіація, зокрема, 7 ударів 11 КАБами зазнало місто Торецьк, а однією авіабомбою вдарили по Деміївці.

На Покровському напрямку ворог не зменшує темпів наступу: від початку доби 39 разів атакував наші оборонні рубежі в районах Новоолександрівки, Воздвиженки, Євгенівки, Сокола, Новоселівки Першої та Яснобродівки. Успіху не мали 32 штурми, ще сім бойових зіткнень тривають. Олександропіль зазнав двох ударів НАРами.

Продовжуються бої на Курахівському напрямку. Від початку дня ворог атакує поблизу Красногорівки, Георгіївки та Костянтинівки. Загальна кількість атак тут зросла до шести, з яких дві відбито та 4 ще тривають. Ударів КАБами зазнало Курахове.

На Придніпровському напрямку безуспішно завершився штурм позицій наших оборонців в районі Кринок. Трьома КАБами окупанти вдарили по населеному пункту Тягинка, ще по дві скинули на Дудчани та Одрадокам’янку.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *