Останні новини з фронту: інформація від Генштабу ЗСУ на вечір 11 травня

Останні новини з фронту: інформація від Генштабу ЗСУ на вечір 11 травня

Протягом доби зафіксовано 108 бойових зіткнень. Так, ворог за підтримки авіації продовжував атаки на Харківщині в районах Стрілечі, Красного, Мороховця, Олійникового, Лук’янців, Гатища, Плетенівки. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Загалом, ворог завдав 7 ракетних та 74 авіаційних удари, здійснив 83 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

На Сіверському напрямку артилерійських і мінометних обстрілів зазнали, серед інших Блешня, Хрінівка, Соснівка Чернігівської області; Басівка, Кіндратівка, Садки, Миропілля, Попівка, Студенок — Сумської.

На Харківському напрямку також завдав авіаударів у районах населених пунктів Вільча, Липці, Лиман, Ізбицьке, Веселе, Петрівка, Козача Лопань, Синельникове, Вовчанськ.

На Куп’янському напрямку відбито 15 атак біля Синьківки, Новоєгорівки, Іванівки та Стельмахівки. Завдав авіаударів у районах Твердохлібового і Сергіївки. Під артилерійським і мінометним вогнем опинилися, зокрема Петропавлівка, Степова Новоселівка, Берестове Харківської області.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Лиманському напрямку Силами оборони відбито 6 атак у районах Макіївки, Невського та Серебрянського лісництва Луганської області; Тернів — Донецької. Від артилерійських і мінометних обстрілів постраждали, серед інших Невське, Терни, Ямполівка, Торське.

На Бахмутському напрямку відбито 28 атак у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Спірне, Виїмка, Роздолівка, Андріївка, Іванівське, Часів Яр, Григорівка, Новий — Донецької. Також противник завдав авіаударів біля Курдюмівки, Північного та Нью-Йорка. Під артилерійським і мінометним вогнем опинилися, зокрема Дружба, Григорівка та Часів Яр.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито понад 20 атак у районах населених пунктів Новоолександрівка, Євгенівка, Сокіл, Новопокровське, Новоселівка Перша, Семенівка, Уманське, Нетайлове. Також ворог завдав авіаударів біля Калинового, Карлівки, Миколаївки, Новогродівки. Артилерійських і мінометних обстрілів зазнали, серед інших Новоолександрівка, Сокіл, Новопокровське та Уманське.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Костянтинівки, Красногорівки, Водяного, Урожайного, який за підтримки авіації 7 разів намагався прорвати оборону наших військ. Під артилерійським і мінометним вогнем окупантів опинились Красногорівка, Максимільянівка, Георгіївка та інші.

На Оріхівському напрямку ворог за підтримки авіації 11 разів атакував позиції наших захисників біля Старомайорського та Роботиного. Також завдав авіаудару в районі Сторожевого. Артилерійських і мінометних обстрілів зазнали, серед інших Білогір’я, Роботине, Кам’янське Запорізької області.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Херсонському напрямку противник за підтримки авіації двічі атакував позиції наших військ біля Кринок та завдав авіаудару в районі Антонівки. Артилерійських і мінометних обстрілів зазнали, серед інших Кринки, Тягинка, Антонівка та Херсон.

Протягом доби авіація Сил оборони та підрозділи ракетних військ завдали ударів по артилерійському засобу, 3 радіолокаційних станціях та 4 районах зосередження особового складу ворога.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *