Новини з фронту від Генштабу ЗСУ на вечір 12 лютого

Новини з фронту від Генштабу ЗСУ на вечір 12 лютого

Сьогодні інтенсивність боїв знизилася більш ніж на третину: відбулось 63 боєзіткнення. Зокрема, наші воїни відбили 18 атак у районі Авдіївки, Тоненького та Невельського, де ворог за підтримки авіації намагався прорвати нашу оборону. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

У той самий час противник завдав 5 ракетних, 71 авіаційний удар, здійснив 45 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

На Сіверському та Слобожанському напрямках артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Володимирівка, Пономаренки, Волфине, Степок Сумської області; Уди, Козача Лопань, Лук’янці, Вовчанськ — Харківської.

На Куп’янському напрямку наші захисники відбили атаку в районі Табаївки. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися, зокрема Синьківка, Петропавлівка, Степова Новоселівка, Котлярівка Харківської області.

На Лиманському напрямку відбито атаку в районі Тернів. Противник також завдав авіаудару в районі Виїмки. Від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали, серед інших Невське, Серебрянське лісництво Луганської області та Торське, Серебрянка, Роздолівка — Донецької.

На Бахмутському напрямку Сили оборони відбили 6 атак у районах Богданівки, Андріївки та Кліщіївки. Також ворог завдав авіаудару в районі Нью-Йорка Донецької області. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися, зокрема Калинівка, Іванівське, Кліщіївка, Нью-Йорк.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Авдіївському напрямку також ворог завдав авіаудару в районі Новокалинового. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Новокалинове, Новобахмутівка, Бердичі, Ласточкине, Авдіївка.

На Мар’їнському напрямку ворог за підтримки авіації 25 разів намагався покращити тактичне положення в районах Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки. Також завдав авіаударів у районах Костянтинівки та Парасковіївки. Під артилерійським та мінометним вогнем опинились Курахове, Побєда, Новомихайлівка, Катеринівка, Парасковіївка.

На Новопавлівському напрямку відбито атаку ворога в районі південніше Пречистівки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, зокрема Вугледар, Пречистівка, Золота Нива, Благодатне.

На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили атаку в районі західніше Новопокровки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Полтавка, Малинівка, Червоне, Мала Токмачка, Новоданилівка, Малі Щербаки.

На Херсонському напрямку ворог здійснив 2 безуспішні спроби штурму наших плацдармів на лівобережжі Дніпра. Під артилерійським вогнем опинилися Херсон, Антонівка, Понятівка. Противник завдав авіаударів у районах Крупиці, Кринок, Берислава, а також обстріляв із РСЗВ Львове, Тягинку, Іванівку, Кринки.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки. Силами та засобами протиповітряної оборони України знищено 6 розвідувальних БпЛА. Підрозділи ракетних військ завдали ураження по артилерійському засобу противника.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *