Українські ракетники за добу вдарили по трьох районах зосередження окупаційних військ

Українські ракетники за добу вдарили по трьох районах зосередження окупаційних військ

За минулу добу російські окупаційні війська завдали двох ракетних і 17 авіаційних ударів, здійснили 46 обстрілів із РСЗВ, обстріляли близько 100 українських населених пунктів, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України про ситуацію станом на 18:00 п’ятниці.

“Ворог завдав двох ракетних і 17 авіаційних ударів, здійснив 46 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах”, – ідеться в повідомленні Генштабу ЗСУ у фейсбуці у п’ятницю. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Як повідомляється, від початку доби російські окупанти завдали авіаційного удару по Україні, застосувавши дві керовані ракети Х-59 і 12 БПЛА типу Shahed-136/131. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено одну керовану ракету Х-59 та вісім ударних БПЛА. “Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань і пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура”, – зазначається в повідомленні. За даними Генштабу, обстрілу з артилерії та РСЗВ зазнали близько 100 населених пунктів України.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“Протягом доби підрозділи ракетних військ уразили три райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також п’ять складів боєприпасів противника”, – ідеться в повідомленні Генштабу.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *