Генштаб ЗСУ тимчасово заблокував бойову систему Delta для військових

Генштаб ЗСУ тимчасово заблокував бойову систему Delta для військових

Невдовзі після призначення Олександра Сирського головнокомандувачем ЗСУ військовослужбовцям прийшло розпорядження не користуватися бойовою системою Delta. Про це розповіли джерела NV у підрозділах Генштабу, обізнані із ситуацією.

Delta цифровими методами формує картину поля бою в реальному часі, допомагає керувати підрозділами та обмінюватись інформацією, і масово використовується на фронті. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

Один із військовослужбовців, який був залучений до розробки продуктів у Центрі масштабування технологічних рішень (ЦМТР), а також працював із інструментами Центру геопросторових даних (ЦГД), пояснив виданню, що в один із днів прийшло бойове розпорядження: не використовувати Delta, що була інтегрована із системою, яку розробляли ЦМТР та ЦГД.

За одну ніч після цього у ЗСУ піднявся «хайп», пригадав співрозмовник редакції, і розпорядження відмінили.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

«Але далі почались процеси уже менш незворотні, — розповів він. — З’явились накази на розформування двох частин — ЦГД і ЦМТР».

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *