Київ зазнав рекордної кількості опадів вперше за 30 років

Київ зазнав рекордної кількості опадів вперше за 30 років

У Києві з початку доби випала понад половина місячної норми опадів, повідомили у Київській міській державній адміністраціі.

Зокрема, зазначається, що станом на 15:00 12 червня нічний і денний рівні опадів склали 46 мм. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «УНІАН».

“Нормативний обсяг опадів за місяць – 74 мм. Тобто 12 червня у столиці випало більше половини місячної норми. Закликаємо містян бути обережними, за можливості залишатись у приміщеннях, не паркувати автомобілі біля дерев чи електроопор”, – пояснили в КМДА.

Там також додали, що злива з такою кількістью опадів на добу у Києві фіксується вперше за 30 років.

Що відбувається з погодою у Києві

Київ сьогодні накрила потужна злива, внаслідок якої частина вулиць виявилася підтопленою. Вода почала заливатися також і в деякі багатоповерхівки.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Через негоду на Київщині почалися аварійні відключення.

Погода в Україні: прогноз синоптиків

Напередодні синоптик Наталя Діденко повідомила, що 12 червня в Україні повсюди пройдуть грозові зливи. Вона також зазначила, що в деяких регіонах України можливі град та шквали.

Синоптик також додала, що причиною цьому є антициклон, який наближається до України. Через це, з 12 червня в Україні почала відступати задуха з високою температурою.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *