Медведєв загрожує Україні вічною війною

Медведєв загрожує Україні вічною війною

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв заявив, що росія завжди воюватиме проти України. Про це Медведєв написав у Telegram.

“Наявність самостійної держави на історичних російських територіях тепер буде постійним приводом для відновлення військових дій. Пізно. Хто б не стояв біля керма ракового новоутворення під ім’ям Україна, це не додасть легітимності його правлінню та правовій спроможності самій «країні». А отже, ймовірність нової битви зберігатиметься невизначено довго. Практично завжди”, – заявив він. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

Також він заявив, що “існує стовідсоткова ймовірність нового конфлікту, які б папірці про безпеку підписував Захід з маріонетковим київським режимом”.

“Його не запобіжить ні асоціація України з ЄС, ні навіть вступ цієї штучної країни до НАТО. Це може статися і через десять, і через п’ятдесят років”, – пригрозив Медведєв.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Заступник голови Ради безпеки РФ також вірить, що українці, “як би вони зараз і не бажали смерті росіянам” і “як би ні ненавиділи російське керівництво”, одного разу нібито оберуть не вічно воювати і вмирати, а жити у “великій спільній державі”.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *