Міністр оборони Норвегії пояснив, коли може виникнути конфлікт між НАТО і РФ

Міністр оборони Норвегії пояснив, коли може виникнути конфлікт між НАТО і РФ

Країни, що входять до НАТО, залишилися два-три роки, щоб підготуватися до відкритого протистояння з РФ. Про це в інтерв’ю Bloomberg заявив голова Збройних сил Норвегії генерал Ейрік Крістоферсен.

Він зазначив, що раніше НАТО давали росії до десяти років для відновлення військового потенціалу, виснаженого повномасштабним вторгненням в Україну. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

Міністр оборони Норвегії пояснив, коли може виникнути конфлікт між НАТО і РФ

Голова Збройних сил Норвегії генерал Ейрік Крістоферсен

«Але я думаю, що тепер у нас знову менше 10 років через ВПК, який майже безупинно працює в росії. У нас є вікно два-три роки, щоб відновити наші сили, відновити наші військові запаси одночасно продовжуючи підтримку України», — сказав норвезький генерал.

Командувач норвезькими Збройними силами зазначив, що за останній рік позиція росії біля кордонів його країни значно не змінилася, і це дозволяє Осло виконати вимоги щодо посилення обороноздатності, про які домовилися в рамках НАТО.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

«Отже, ми можемо наповнити ці плани та ці рішення змістом упродовж наступних років, але нам треба прискоритися. Ми маємо зробити це за два-три роки, щоб бути готовими до всього, що може статися», – наголосив він.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *