На авіабазі ВПС відбудеться зустріч Зеленського та королем Нідерландів

На авіабазі ВПС відбудеться зустріч Зеленського та королем Нідерландів

Президент Володимир Зеленський прибув із офіційним візитом до Нідерландів. Про програму візиту українського лідера повідомив його речник Сергій Нікіфоров.

За його словами, у програмі візиту Зеленського аудієнція у короля Віллема Олександра на базі ВПС, зустрічі з іншими лідерами країни, поїздка до Міжнародного кримінального суду у Гаазі, про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «InfoResist».

На авіабазі ВПС відбудеться зустріч Зеленського та королем Нідерландів

Глава держави вже провів зустріч у Гаазі з президентом сенату Нідерландів Яном Брауном та головою палати представників Вірою Бергкамп. Наступним пунктом буде візит до Міжнародного кримінального суду та зустріч із його керівництвом.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Президент України звернеться до нідерландського товариства та представників міжнародних судових інститутів, розташованих у Гаазі. Крім того, Зеленський зустрінеться з прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте, заплановано також зустріч у тристоронньому форматі (Нідерланди, Україна, Бельгія) з прем’єр-міністром Бельгії Александером де Кроо.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *